miskolci bölcsész blog

miskolci bölcsész blog

Nem lesz tandíj a bölcsészkaron!

2014. január 17. - miskolcibolcsesz

Jó hírekkel indulhat az év, ugyanis a közeli múltban megjelent a hivatalos felvételi tájékoztató, és immár biztos, hogy a bölcsészkar nemcsak gazdag és színes képzési kínálattal, hanem állami ösztöndíjas helyekkel is várhatja a felvételizőket. Mégpedig valamennyi szakon. A bölcsészkaron tehát eztán sem kell majd tandíjat fizetni, ami különösen értékes annak fényében, hogy számos más képzési területen, szakon sajnos már nem adott e lehetőség, és csak költségtérítéses képzésekre jelentkezhetnek a fiatalok.

Érdemes tehát élni e lehetőséggel! Aki pedig olvassa e hírt, segíthet, hogy másokhoz is eljuthasson.

A szakokról részletek a kari honlapon (http://bolcsesz.uni-miskolc.hu/), illetve a felvételi tájékoztatóban (http://www.felvi.hu/).

A bejegyzés trackback címe:

https://miskolci-bolcsesz.blog.hu/api/trackback/id/tr235761790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szilárd Hanvay 2014.01.28. 14:24:58

AMIKOR EN VOLTAM EGYETEMISTA, AKKOR IS FELVETETTE AZ AKKORI KORMANY A TANDIJ KERDESET, FEJLESZTESI RFSZ HOZZAJARULAS NEVEN. AZTAN NEM LETT AZ EGESZBOL SEMMI.
süti beállítások módosítása