miskolci bölcsész blog

miskolci bölcsész blog

Élen az ME-BTK!

2013. december 02. - Rada János

Igen Tisztelt Közönség! Kiváló hírrel indulhat útjára az ME-BTK oktatói és hallgatói blogja, a közelmúltban ugyanis megjelent a HVG Diploma 2014 című kiadványa, amely nemcsak az egyetemek és a főiskolák, hanem az egyes karok friss rangsorát is közölte. Az oktatók kiválósága szerint a bölcsészkarok között a miskolci az első!

Bölcsészettudományi képzés Magyarországon jóval több karon folyik, mint ahány bölcsészkar működik az országban, de az ME-BTK valamennyi, e képzési területen oktató kart maga mögé utasított az oktatók kiválósága alapján.

Ami az összesített kari rangsort illeti, a rangsorolt 139 kar között az ME-BTK – szintén az oktatók kiválósága alapján – a második helyre került, csupán a Műegyetem egyik kara előzte meg.

Az oktatói kiválósági rangsor a tudományos fokozattal bíró oktatók számát és arányát, valamint az egy tudományos fokozattal bíró oktatóra jutó hallgatók számát egyaránt figyelembe vette.

Legyünk büszkék a karunkra, az oktatóinkra!

Vivát Bölcsész!

A bejegyzés trackback címe:

https://miskolci-bolcsesz.blog.hu/api/trackback/id/tr435671661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szilárd Hanvay 2013.12.02. 22:26:05

AMIKOR EN JARTAM A MISKOLCI EGYETEM BOLCSESZETTUDOMANYI KARARANAK TORTENELEMTUDOMANYI INTEZETEBE 2004-2010 KOZOTT, AKKOR IS KIVALOAK VOLTAK AZ OKTATOK. SZERETTEM AZ ORAIKRA JARNI, BARHOL IS TARTOTTAK A MISKOLCI CAMPUS TERULETEN.

Szilárd Hanvay 2013.12.31. 15:21:24

SZERETTEM A TANARAIMAT ES A KAR EPULETET AHOVA 6 EVEN KERESZTUL JARTAM. KIVALLO VOLT AZ OKTATAS SZINVONALA. AZ OKTATOINK NEVES SZAKEMBEREK VOLTAK. S MI HALLGATOK, BUSZKEK VOLTUNK RAJUK.
süti beállítások módosítása