miskolci bölcsész blog

miskolci bölcsész blog

A miskolci bölcsészkar is részt vett az Education

A kar minden képzéséről érdeklődtek a felvételizők

2017. január 25. - Rada János

Idén is felépült a Miskolci Egyetem impozáns főépületének kicsinyített mása Budapesten, a 2017-ben immár 17. alkalommal megrendezett Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon, amelyen mintegy 30 fős delegáció képviselte Északkelet-Magyarország első számú tudásközpontját, vezető felsőoktatási intézményét. A Bölcsészettudományi Kar standjánál hárman tájékoztatták a leendő hallgatókat a miskolci bölcsészképzésről.

16003120_1179798345474130_7447835323142717214_n.jpg

Az ország hagyományosan legnagyobb pályaválasztási rendezvényén idén mintegy 200 intézmény vett részt. A hazai felsőoktatás lényegében valamennyi szereplője képviseltette magát, sőt számos külföldi intézmény is megjelent január 19-től 21-ig a budapesti HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. Nem hiányozhatott tehát a Miskolci Egyetem és Bölcsészettudományi Kara sem.

A hagyományosan népszerű anglisztika mellett az osztatlan tanárképzés szakpárjait, a szociológiát és a politikatudományok alapképzést keresték a legtöbben, de jó pár fiatal informálódott az új régészképzés felől is. Az érdeklődők által megválaszolt kérdőpontok alapján bátran megállapíthatjuk, hogy a miskolci bölcsészképzés nemcsak Északkelet-Magyarországon jelent perspektívát a felvételizők számára, hanem bizalommal fordul felé a főváros vagy éppen a Dunántúl fiatalsága is.

Reméljük, hogy az érdeklődők többsége szeptembertől már az ME BTK hallgatójaként folytathatja tanulmányait!

A bejegyzés trackback címe:

https://miskolci-bolcsesz.blog.hu/api/trackback/id/tr7712155785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása